STARTSIDA

ACCESSOARER

DEKORATIONER

BRUDBUKETTER

FEST KALAS DOP

SKÄRGÅRDSBRÖLLOP

STOLSÖVERDRAG

BORDSLINNE

BILDER

PRIS

VILLKOR

PARTNERS / LÄNKAR

KONTAKT

 

 

 

 

 

Stolsöverdrag

Festdetaljer.se hyr ut olika modeller av stolsöverdrag.

Den första modellen har ett veck i bak och finns i vitt.

Den andra modellen kallas för universalmodell eftersom stolsöverdragen kan användas på många olika typer av stols-modeller bland annat stolar med armstöd. Dessa stolsöverdrag finns enbart i vitt.

Den tredje modellen är anpassad för främst klapp- och stapelstolar. Denna modell finns i både svart och vitt.Stolsöverdragen levereras tvättade men ostrukna. För strukna överdrag tillkommer en kostnad på 20 kronor/överdrag. Efter uthyrning skickas de otvättade stolsöverdragen tillbaka till Festdetaljer.se.

Våra stolsöverdrag är tillverkade i 100% polyester vilket ger ett fint fall och en elegant känsla. Vi erbjuder även ett universalöverdrag i glänsande satäng.

Stolsöverdragen är noggrant utvalda och kan även kombineras med samtliga dukar och servetter som Festdetaljer.se erbjuder.


Uthyrningspris:

Stolsöverdrag i universalmodel


Universalmodell 1

Stolsöverdrag som passar de allra flesta stolar bl.a. stolar med armstöd. Dekorera gärna knuten i bak med blommor eller en rosett. Mått 135x104 cm. Hyrpris 39 kr/styck inkl. moms.

 

 

Universalmodell 2

Överdrag för de flesta typer av stolar, bl.a. för stolar med armstöd. I vit glansig satäng. Mått 110x100 cm.
Hyrpris 39 kr/styck inkl. moms.

 

 

Stolsöverdrag för klapp- och stapelstolar m.m.


Modell 3

Stolsöverdrag för främst klappstolar och stapelstolar. Kan piffas upp med ett band runt stolsryggen (se bild till nedan). Mått: Höjd 86 cm, bredd rygg 53 cm höjd rygg 45 cm, sittyta 40x48 cm, kapphöjd 40 cm. Hyrpris 35 kr/styck inkl. moms.

 


Dekorationsband till stolsöverdrag finns i ljusrosa samt mörkrosa organzatyg.
Hyrpris 9 kr/styck inkl. moms.

 

 

Alla bilder är copyright-skyddade © L'amorosa